Gebruikers

Rebecca van der Voort

Ras: Shire

Leeftijd: 15 jaar, behandeld voor natte mok

“Equimint doet wat het belooft en dat is het enige dat telt!”
Dit is een uitspraak van Rebecca van der Voort, eigenaar van een aantal Shires waarvan 2 met heel serieuze mok . “Voordat ik Equimint ben gaan gebruiken, heb ik talloze middelen bij mijn paarden toegepast, in de hoop hèt middel te vinden die deze ernstige aandoening zou aanpakken. Wat ik heb geprobeerd: o.a. Groene leem, Equi leg protect, Honing, Dode zeezout, spuiten met antibiotica, Zink Zwavel zalf, Uierzalf , droogzetters, Sebacil. Het maakte ook niet meer uit hoe duur een product was, als het maar hielp. Om moedeloos van te worden, zo slecht waren de resultaten. Net toen ik op het punt stond de dierenarts maar weer te laten komen voor een antibioticakuur, kwam ik in contact met Equimint. Eerst sceptisch, maar na een week werden de resultaten zichtbaar. Ik wist niet wat ik zag! Jarenlang heb ik de benen van mijn paarden moeten scheren vanwege de wonden, dankzij Equimint zitten er weer sokken aan de benen van mijn paarden! Bekappen en beslaan van de hoeven is ook geen probleem meer, want ze hebben geen last meer van open wonden. Mijn hoefsmid is er ook erg blij mee!”

Mevrouw van ’t Wout

Ras: Fjord

Leeftijd: 18 jaar, behandeld voor zomereczeem

“Alles hadden we al geprobeerd, om het zomereczeem aan te pakken, maar zoals bekend bij deze aandoening, wordt het elk jaar erger. Ik werd er gek van! Totdat de hoefsmid ons met Cai-Pan Equimint kennis liet maken. Tot onze grote verbazing accepteerde het paard de behandeling uitstekend en binnen een aantal dagen zagen we een zichtbare verbetering van de huid. Dat het paard de behandeling toeliet, was voor ons een absolute doorbraak, want tot die tijd liet hij eigenlijk niets meer toe vanwege de pijnlijke plekken. Wij konden hem alleen af en toe nog een beetje behandelen met Acederm spray, maar daar moest hij echt niets van hebben. Het paard geniet echt zichtbaar van de behandeling met de Equimint crème en we zijn dankbaar dat we met dit product uit een neerwaartse spiraal zijn gekomen. Cai-Pan Equimint bedankt!”

 

Dick

Ras: Belgisch trekpaard

Leeftijd: 8 jaar, behandeld voor natte mok – in ver gevorderd stadium

“Ik kan me niet meer herinneren hoe lang we al met ons paard aan het tobben zijn met de mok. Wij zijn via onze hoefsmid in contact gebracht met Cai-Pan Equimint crème. Onze verwachtingen waren hoog gespannen, zeker omdat wij in het verleden zo vaak teleurgesteld zijn in de resultaten van producten. Het paard had dikke benen, het pus liep onder de haren vandaan, de benen hadden open wonden en stonken naar de ontstekingen. Alle vier de benen hadden wonden waarbij het bij één been liep van zijn kootholte tot zijn knie en bij een achterbeen van kootholte tot het spronggewricht. Hij had ook al een olifantenhuid ontwikkeld met daartussen kloven en etterende smetplekken. Als ik m’n paard aankeek zag ik de moedeloosheid in zijn ogen. Cai-Pan Equimint overtrof onze verwachtingen! Rebecca en Guido hebben mij en mijn paard vanaf de eerste minuut tot aan het einde van de behandeling met raad en daad bijgestaan. Ze hebben geholpen met scheren, wassen en behandelen. Het heeft precies een week geduurd, maar toen was het duidelijk: zichtbaar resultaat en mijn paard weer met een sprankeling in zijn ogen. Na die week heb ik hem gelijk weer voor de wagen gespannen en hij liep weer als een dolle. Onbetaalbaar. Voor ons is er geen twijfel mogelijk, dit is het product dat je moet hebben als je alles al hebt geprobeerd en er geen vertrouwen meer in hebt dat de situatie van je paard gaat veranderen. Aan alle paardenliefhebbers van Nederland willen wij dan ook zeggen: als je paard mok heeft, gebruik de Cai-Pan Equimint crème en er gaat een wereld voor je open. Dit is een natuurproduct zonder nare bijwerkingen én het werkt.”

 

Voor

 

 

Tijdens