1. Producten/Shop

Cai-Pan Equimint crème proefverpakking

Van onze huid- en wondcrème op basis van 35% Japanse pepermuntolie (voor de behandeling van alle soorten mok en zomereczeem) hebben we nu ter kennismaking een proefverpakking beschikbaar van 100 ml! Probeer de Cai-Pan Equimint crème (100 ml) voor maar € 7,25  (je betaalt alleen verzendkosten)

Cai-Pan Equimint crème

Huid- en wondcrème op basis van 35% Japanse pepermuntolie, speciaal ontwikkeld voor de behandeling van alle soorten mok en zomereczeem. Verkrijgbaar in een 0,5, 1 en 2,5 liter fles.

Cai-Pan Equimint shampoo

Deze verzorgende en verkoelende shampoo is te gebruiken als aanvulling op een huidverzorgende behandeling bij bijvoorbeeld natte of droge mok of zomereczeem.

Bacteriedodend en schimmelwerend. Tevens te gebruiken als verkoeling na intensieve arbeid en/of als afweermiddel tegen vliegen door de langdurig werkende Japanse pepermuntolie.

Cai-pan Equimint Spray

Deze verzorgende en verkoelende spray is te gebruiken als aanvulling op een huidverzorgende behandeling bij bijvoorbeeld natte of droge mok of zomereczeem.

Tevens te gebruiken als verkoeling na intensieve arbeid en/of als afweermiddel tegen vliegen door de langdurig werkende mintgeur. Houdt alle soorten vliegen 4-6 uur op veilige afstand.

 

Cai-Pan Equimint Starterskit

Zeer compleet uitgeruste kit met daarin:

– 1 liter Cai-Pan Equimint crème
– 500 ml Cai-Pan Equimint Shampoo
– 100 ml Cai-Pan Equimint Spray
– Vinyl handschoenen (10 st)
– Schaartje, borstel- Gebruikershandleiding

€ 136,60